Spaghetti med vitlök och chili

RÖSTA PÅ RECEPTET (261)

(261)

RÖSTA PÅ RECEPTET (261)

(261)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti aglio e olio. En klassisk italiensk pasta där du själv bestämmer styrkan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
salt till spaghetti-koket
10-12
vitlöksklyftor skivade
1-2
röd chili eller
2 tsk
sambal oelek
svartpeppar
eventuellt Parmigiano Reggiano 14 mån till servering

Gör så här

Tips!

Servera gärna på klassiskt vis med massor av finklippt persilja över pastan. Variera kryddningen genom att prova olika olivoljor, allt från mild Zeta Classico till vår Intenso, som har en utpräglat intensiv smak. För maximal fruktighet – ringla över vår Novello direkt ur flaskan i serveringsögonblicket.
Obs! Rätten är ganska stark.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (261)

(261)
Tack!

Veckomeny oktober

Måndag
Måndag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag
Onsdag
One pot lasagne
One pot lasagne
Torsdag
Torsdag
Risottomix med Karl-Johansvamp
Risottomix med Karl-Johansvamp