Recept från Zeta. Spaghetti_med_fankal_tomat_och_vitt_vin

Spaghetti med fänkål, tomat och vitt vin

Vegetarisk och lättlagad spagetti med tunt strimlad fänkål.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs fänkålen i olivolja på svag värme ca 10 minuter tills den är mjuk.

Lägg i vitlök och rosmarin och fräs ytterligare några minuter.

Häll på vitt vin och låt koka upp.

Blanda med nykokt pasta och tomater.

Smaka av med salt och svartpeppar.

Servera med nyriven parmesan och lite extra olivolja att ringla över.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.