Snabblagad familjepizza i stekpanna

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pizza med prosciutto och mozzarella som du enkelt och snabbt lagar direkt i stekpannan med bakpulver.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

stekpannepizzor
2 - 3
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Pizzadeg
3 dl
vetemjöl
2 tsk
bakpulver
1 dl
vatten (ev lite mer)
1/2 tsk
salt
Topping
1-2
Mozzarella italiensk riven i små bitar
2 tsk
torkad oregano

Gör så här

Tips!

Den här snabblagade familjepizzan kan lätt varieras med t ex pancetta eller prova att ersätta den färdiga tomatsåsen mot några matskedar olivolja och pesto.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.