Snabba grytan med Salsicciakorv

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En god gryta på salsiccia och bönor som du hinner laga vilken dag som helst!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Salsiccia, skivad
2
stora, röda, eller 3 små paprikor i bitar
2
gula lökar i bitar
1 dl
vatten
2 frp
Kidneybönor sköljda och avrunnav
peppar
1 tsk
salt
lite storbladig persilja

Gör så här

Tips!

Byt ut vattnet mot 1 deciliter Ardita Passata Rustica di Pomodoro (passerade tomater) om du vill göra grytan lite mer ”italiensk”.
Om du vill ha högre syra, öka mängden vinäger.
Lägre syra och en lite söt smak på grytan får du om du byter ut rödvinsvinägern mot Zeta balsamvinäger.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)
Tack!

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Pastasallad med vispad fetaost
Pastasallad med vispad fetaost
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Söndag
Söndag
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor