Snabba grytan med Salsicciakorv

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En god gryta på salsiccia och bönor som du hinner laga vilken dag som helst!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Salsiccia, skivad
2
stora, röda, eller 3 små paprikor i bitar
2
gula lökar i bitar
1 dl
vatten
2 frp
Kidneybönor sköljda och avrunnav
peppar
1 tsk
salt
lite storbladig persilja

Gör så här

Tips!

Byt ut vattnet mot 1 deciliter Ardita Passata Rustica di Pomodoro (passerade tomater) om du vill göra grytan lite mer ”italiensk”.
Om du vill ha högre syra, öka mängden vinäger.
Lägre syra och en lite söt smak på grytan får du om du byter ut rödvinsvinägern mot Zeta balsamvinäger.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (43)

(43)
Tack!