Ladda ner bild Spara Smörgås à la Fernando Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (10) (10) RÖSTA PÅ RECEPTET (10) (10) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev En smörgås så som Fernando gillar den med tomat, avokado mascarpone, rucola och förstås olivolja! Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser smörgås 1 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1 skiva gott bröd 1 msk Mascarpone 1/2 avocado 2-3 skivor tomat 2-3 skivor rödlök ett par blad rucola salt gärna havssalt svartpeppar Extra jungfruolivolja Classico Balsamvinäger Sigillo Blu Gör så här Bred mascarpone på brödet och skeda på avokadon. Lägg på tomat, lök och rucola. Salta och peppra. Ringla sedan över lika delar olivolja och balsamvinäger. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (10) (10) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (10)
(10)