Senapsvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Gott i en potatissallad, grönsallad eller till lax eller rostbiff.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1 msk
senap, gärna grov
2 msk
Kapris små, medelstora, grovt hackad
salt
peppar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
Tack!
Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

JanneAndersson

Hej på er Zetterberg!
Har ni någon färdig flaska med senapsvinägrett?
Kan ni skicka en bild isåfall.

Emma Olsson

Hejsan Janne,
Tyvärr har vi ingen senapsvinägrett i vårt sortiment som färdig produkt. Men jag tar ditt förslag vidare till produktansvariga 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar