Semmel-krustader

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Semmel-krustader är små och enkla. De har härlig smak av mandel, kardemumma och len mascarponekräm. En ny variant av semla, perfekt till fettisdag.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

Mascarponekräm
1 st
ägg
1 msk
florsocker
24 st
200 g
mandelmassa
1/2 dl
vatten
1/2 tsk
kardemummakärnor, hel
1 droppe
bittermandelolja
6 st
Cantuccini mandel, mortlad

Gör så här

Tips!

Vill du ha vaniljsmak på mascarponekrämen, tillsett 1 krm vaniljpulver.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!