Semifreddo med citronsmak

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)
6tim 30min

Semifreddo är en klassisk italiensk dessert med mascarpone och savoiardikex som är fryst som glass. Här är den smaksatt med friska citrussmaker.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Semifreddo
1
citron, skal och saft
4 msk
strösocker 2 + 2 msk
3/4 dl
limoncello
3
ägg
1 dl
strösocker
1 dl
lemoncurd
1 frp
savoiardikex, Vicenzi
Citronsirap
1 dl
strösocker
1 dl
vatten
1
citron, skal
1
kvist rosmarin eller timjan

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.