Semifreddo med citronsmak

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)

Vad tycker du?

6tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Semifreddo är en klassisk italiensk dessert med mascarpone och savoiardikex, den är fryst som glass. Frisk och syrlig semifreddo smaksatt med friska citrussmaker.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Semifreddo
1
citron, skal och saft
4 msk
strösocker 2 + 2 msk
3/4 dl
limoncello
3
ägg
1 dl
strösocker
1 dl
lemoncurd
1 frp
savoiardikex, Vicenzi
Citronsirap
1 dl
strösocker
1 dl
vatten
1
citron, skal
1
kvist rosmarin eller timjan

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (63)

(63)
Tack!