Salsa Roja

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Het tomatsalsa som är väldigt god till allt grillat!

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
vitlöksklyftor, skalade och skivade
1
röd chili, strimlad
1 frp
Zeta Finkrossade Tomater
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Michel

Hej!
Egentligen behövs inte någon mixning. Det är bra med den grova tomatstrukturen.

Martin

+ en nypa socker för perfektion.

Sophie Berlin

Hej Martin,
Du har så rätt, brukar alltid bli en bra balans med en gnutta socker.
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Zeta

Anders L-Janssen

Salsa Roja, rester som blir kvar , hur lång hållbarhet har det, 1 vecka, 1 månad, 5 månader?

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis