Ladda ner bild Spara Salsa Roja Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (70) (70) RÖSTA PÅ RECEPTET (70) (70) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 15min Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Het tomatsalsa som är väldigt god till allt grillat! Receptet är framtaget av Zeta. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 2 vitlöksklyftor, skalade och skivade 1 röd chili, strimlad 2 msk Extra jungfruolivolja Classico 1 frp Zeta Finkrossade Tomater salt nymald svartpeppar Gör så här Fräs chili och vitlök i olivoljan, utan att det tar färg, ca 1 minut. Häll över de finkrossade tomaterna och mixa alla ingredienser med en stavmixer till en slät sås. Smaka av med salt och peppar. Servera salsan rumstempererad. Dela Skriv ut Spara 5 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (70) (70) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ Michel 20 augusti 2022 kl. 07:40 Hej! Egentligen behövs inte någon mixning. Det är bra med den grova tomatstrukturen. Martin 28 april 2022 kl. 15:53 + en nypa socker för perfektion. Sophie Berlin 29 april 2022 kl. 09:09 Hej Martin, Du har så rätt, brukar alltid bli en bra balans med en gnutta socker. Vänliga hälsningar, Vännerna på Zeta Anders L-Janssen 16 september 2018 kl. 14:13 Salsa Roja, rester som blir kvar , hur lång hållbarhet har det, 1 vecka, 1 månad, 5 månader? Emma Olsson 26 oktober 2018 kl. 08:22 Hejsan Anders, Salsa Rojan håller i cirka en vecka efter tillagning. Hälsningar Emma från Zeta Visa alla (5)
Michel 20 augusti 2022 kl. 07:40 Hej! Egentligen behövs inte någon mixning. Det är bra med den grova tomatstrukturen.
Martin 28 april 2022 kl. 15:53 + en nypa socker för perfektion. Sophie Berlin 29 april 2022 kl. 09:09 Hej Martin, Du har så rätt, brukar alltid bli en bra balans med en gnutta socker. Vänliga hälsningar, Vännerna på Zeta
Sophie Berlin 29 april 2022 kl. 09:09 Hej Martin, Du har så rätt, brukar alltid bli en bra balans med en gnutta socker. Vänliga hälsningar, Vännerna på Zeta
Anders L-Janssen 16 september 2018 kl. 14:13 Salsa Roja, rester som blir kvar , hur lång hållbarhet har det, 1 vecka, 1 månad, 5 månader? Emma Olsson 26 oktober 2018 kl. 08:22 Hejsan Anders, Salsa Rojan håller i cirka en vecka efter tillagning. Hälsningar Emma från Zeta
Emma Olsson 26 oktober 2018 kl. 08:22 Hejsan Anders, Salsa Rojan håller i cirka en vecka efter tillagning. Hälsningar Emma från Zeta
5 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (70)
(70)Michel
Hej!
Egentligen behövs inte någon mixning. Det är bra med den grova tomatstrukturen.
Martin
+ en nypa socker för perfektion.
Sophie Berlin
Hej Martin,
Du har så rätt, brukar alltid bli en bra balans med en gnutta socker.
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Zeta
Anders L-Janssen
Salsa Roja, rester som blir kvar , hur lång hållbarhet har det, 1 vecka, 1 månad, 5 månader?
Emma Olsson
Hejsan Anders,
Salsa Rojan håller i cirka en vecka efter tillagning.
Hälsningar
Emma från Zeta