Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Här har vi samlat allt vi vet om olivolja och det har blivit en del under de dryga fyrtio år som Fernando Di Luca levererat Zeta olivolja till svenskarna.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (83)
(83)Vad tyckte du om receptet?
5 kommentarer
Michel
Hej!
Egentligen behövs inte någon mixning. Det är bra med den grova tomatstrukturen.
Martin
+ en nypa socker för perfektion.
Sophie Berlin
Hej Martin,
Du har så rätt, brukar alltid bli en bra balans med en gnutta socker.
Vänliga hälsningar,
Vännerna på Zeta
Anders L-Janssen
Salsa Roja, rester som blir kvar , hur lång hållbarhet har det, 1 vecka, 1 månad, 5 månader?
Emma Olsson
Hejsan Anders,
Salsa Rojan håller i cirka en vecka efter tillagning.
Hälsningar
Emma från Zeta