Ladda ner bild Spara Sallad på rucola, matvete och broccoli Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (3) (3) RÖSTA PÅ RECEPTET (3) (3) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 20min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Den här salladen med matvete och broccoli är en härlig vardagssallad som passar till det mesta. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 - 6 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 1/2 burk Zeta Bönor Matvete Durum, á 200 g 1/2 förpackning Blandade vita bönor Ekologiska 1/2-1 tsk salt 1 tsk dijonsenap 1-2 msk Rödvinsvinäger 2-3 msk Extra jungfruolivolja Classico 1-2 hg rucola 1/2-1 vitkålshuvud, beroende på hur hårt knutet det är utan rot och finstrimlat 3 hg färsk broccoli, med stam Gör så här Skölj matvetet och låt rinna av i en sil. Gör samma sak separat med de blandade bönorna. Skölj grönsakerna och torka dem. Lös salt och senap i vinägern direkt i salladsskålen. Vispa ner oljan, tillsätt vetet och blanda. Dela rucola i munsbitar och skär vitkål och broccolistammar tunt. Koka broccoliknopparna 1/2–1 minut i vatten och kyl dem genast under rinnande kallt vatten. Torka dem och blanda med grönsaker, matvete och bönor. Servera genast. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (3) (3) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (3)
(3)