Sallad med het salami och soltorkad tomat

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser

Chilismaken från Salamino Peperoni piggar upp den här salladen som passar att äta precis som den är gärna med ett färskt surdegsbröd. Men den är också ett härligt tillbehör till grillad kyckling, fisk eller annat grillat.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
morötter
80 g
salladsblad
Dressing
1
vitlöksklyfta, pressad
olja från soltorkade tomater
salt
nymalen svartpeppar
Topping
1 dl
krutonger
Tillbehör
surdegsbröd

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer