Sallad med gorgonzola, päron och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)
10min

En smakrik sallad med stark gorzonzolaost och milda päron toppat med valnötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
blandad sallad
150 g
Gorgonzola Ekologisk delad i bitar
1
päron skuret i skivor
några
valnötter
lite
citron saft från
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Om du lägger gorgonzolan i frysen en stund innan du gör salladen så blir den lättare att smula.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.