Sallad med gorgonzola, päron och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)
10min

En smakrik sallad med stark gorzonzolaost och milda päron toppat med valnötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
blandad sallad
150 g
Gorgonzola Ekologisk delad i bitar
1
päron skuret i skivor
några
valnötter
lite
citron saft från
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Om du lägger gorgonzolan i frysen en stund innan du gör salladen så blir den lättare att smula.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.