Sallad med gorgonzola, päron och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En smakrik sallad med stark gorzonzolaost och milda päron toppat med valnötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
blandad sallad
150 g
Zeta Gorgonzola Dolce D.O.P. delad i bitar
1
päron skuret i skivor
några
valnötter
lite
citron saft från
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Om du lägger gorgonzolan i frysen en stund innan du gör salladen så blir den lättare att smula.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco