Sallad med gorgonzola, päron och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
10min

En smakrik sallad med stark gorzonzolaost och milda päron toppat med valnötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
blandad sallad
150 g
Gorgonzola Ekologisk delad i bitar
1
päron skuret i skivor
några
valnötter
lite
citron saft från
svartpeppar

Gör så här

Tips!

Om du lägger gorgonzolan i frysen en stund innan du gör salladen så blir den lättare att smula.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.