Saffransfräst fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fräst fänkål som har fått smak av saffran och vitt vin. Perfekt att servera till fisk, kyckling eller som som en del av en buffé.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
ansade och strimlade fänkålsstånd (ta vara på fänkålsdillen)
3
vitlöksklyftor
1 påse
saffran, á 0,5 g
eller torrt vitt vin
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)
Tack!

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar