Saffransfräst fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (27)

(27)
30min

Fräst fänkål som har fått smak av saffran och vitt vin. Perfekt att servera till fisk, kyckling eller som som en del av en buffé.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
ansade och strimlade fänkålsstånd (ta vara på fänkålsdillen)
3
vitlöksklyftor
1 påse
saffran, á 0,5 g
eller torrt vitt vin
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.