Recept från Zeta. Saffransfräst fänkål

Saffransfräst fänkål

Fräst fänkål som har fått smak av saffran och vitt vin. Perfekt att servera till fisk, kyckling eller som som en del av en buffé.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Fräs fänkål och vitlök i olivolja i 2 minuter utan att de tar färg.

Tillsätt saffran och fräs försiktigt i ytterligare 1 minut.

Häll på vinet och koka sakta utan lock i ca 20 minuter.

Smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

Garnera med lite fänkålsdill om du har.

Servera till kokt eller stekt fisk.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.