Saffransfräst fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Fräst fänkål som har fått smak av saffran och vitt vin. Perfekt att servera till fisk, kyckling eller som som en del av en buffé.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
ansade och strimlade fänkålsstånd (ta vara på fänkålsdillen)
3
vitlöksklyftor
1 påse
saffran, á 0,5 g
eller torrt vitt vin
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (42)

(42)
Tack!