Rotfrukter i ugn med stekt halloumi

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sältan från halloumi och sötman från ugnsrostade grönsaker gör detta till ett gott tillbehör till kött och fågel, men också god som en egen, vegetarisk rätt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
palsternackor
4
morötter
1/2
rotselleri
2
rödlökar
några kvistar
färsk timjan
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (117)

(117)
Tack!