Rostade svarta bönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Rostade svarta bönor i ugn ger en god och nötig smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)
Tack!

Miranda

Hej! Går detta att göra med icke-kokade, dock blötlagda bönor? Tänker som med rostade kikärtor?

Emma Olsson

Hej Miranda,
Tack för att du tog dig tid att höra av dig till oss! Alla våra bönor är tryck-kokta och blötlagda. Alla baljväxter bör kokas innan förtäring för att få bort lektiner.
Hälsningar, Emma från Zeta