Recept från Zeta: Rostad Sparris med tomatvinägrett och pistaschnötter

Rostad Sparris med tomatvinägrett och pistaschnötter

Creme av soltorkade tomater ger en mustig och god tomatsmak till vinägretten som lyfter den rostade sparrisen - gott tillsammans med pistagenötterna.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Hetta upp olivolja ordentligt i en stekpanna.

Stek sparrisen i olivolja tills de ha fått lite färg, 3-5 minuter.

Salta och peppra.

Fördela sparrisen på tallrikarna.

Häll på vinägretten och strö över nötterna.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.