Recept från Zeta: Rostad Sparris med tomatvinägrett och pistaschnötter

Rostad Sparris med tomatvinägrett och pistaschnötter

Creme av soltorkade tomater ger en mustig och god tomatsmak till vinägretten som lyfter den rostade sparrisen - gott tillsammans med pistagenötterna.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Hetta upp olivolja ordentligt i en stekpanna.

Stek sparrisen i olivolja tills de ha fått lite färg, 3-5 minuter.

Salta och peppra.

Fördela sparrisen på tallrikarna.

Häll på vinägretten och strö över nötterna.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.