Sparris med tomatvinägrett och pistaschnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Varm sparris med mustig tomatvinägrett och hackade pistaschnötter som passar utmärkt som tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
gröna sparris
salt
svartpeppar
Tomatvinägrett
salt
svartpeppar
2 msk
pistaschnötter, grovt hackade

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Tack!