Recept från Zeta: Jordgubbar i hallonbalsamico med marscaponeost och sockerkaka

Rostad sockerkaka med mascarpone

Har du en bit sockerkaka kvar? Rostad, tillsammans med jordgubbar, mascarpone och hallonbalsamico blir den en ljuvlig efterrätt!

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Marinera jordgubbarna i socker och hallonbalsamico.

Vispa marscaponeosten med florsocker.

Rosta sockerkakstärningarna i ugn på 150 grader tills de är helt torra, det tar ca 20 minuter.

Lägg upp i en skål.

Pudra med lite extra florsocker innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.