Rostad potatis med tomater & sardeller

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

45min 4 ingredienser

Ugnsrostad potatis med en vinägrett av soltorkade tomater, sardeller och tapenade. Ett utmärkt tillbehör till kött och kyckling.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fast potatis halverad med skal
salt
svartpeppar
Vinägrett
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
4-6
Sardeller grovt hackade
1/2
strimlat skal citron
2 msk
hackad persilja
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Italiensk söndagsmiddag

Ossobuco
Ossobuco
Ossobuco är klassiskt italienskt långkok på kalvlägg. Enligt tradition serveras rätten med med...
Ossobuco är klassiskt italienskt långkok på kalvlägg....
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
Saffransrisotto med pilgrimsmusslor och blåmusslor
En lyxigare saffransrisotto med skaldjur och gremolata. Med pilgrimsmusslor och blåmusslor blir det...
En lyxigare saffransrisotto med skaldjur och gremolata....
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti alla puttanesca
Spaghetti puttanesca är en klassisk italiensk pastarätt med smakrika tomater, kapris, chili och...
Spaghetti puttanesca är en klassisk italiensk pastarätt...
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera med olika tillbehör som salami, pesto...
Pizza med krämig buffelmozzarella och tomatsås. Servera...
Porchetta
Porchetta
Porchetta är fläskkarré fylld med väldoftande örter som vitlök, rosmarin och fänkål.
Porchetta är fläskkarré fylld med väldoftande örter...
Lasagne
Lasagne
Lasagne som smakar lika gott som i Italien. I en Lasagne al forno...
Lasagne som smakar lika gott som i...