Recept från Zeta: Rostad potatis med soltorkade tomater och sardeller

Rostad potatis med tomater & sardeller

Ugnsrostad potatis med en vinägrett av soltorkade tomater, sardeller och tapenade. Ett utmärkt tillbehör till kött och kyckling.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 225°C.

Vänd potatisarna i olivolja i en ugnssäker form eller på plåt.

Salta och peppra.

Stek mjuka och gyllenbruna i ugnen, ca 25 minuter.

Vispa ihop vinäger och olja till vinägretten i en skål.

Rör i resterande ingredienser och smaksätt med salt och peppar.

Häll vinägretten över den rostade potatisen och servera direkt.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.