Recept från Zeta: Rostad potatis med soltorkade tomater och sardeller

Rostad potatis med soltorkade tomater och sardeller

Att rosta potatis i ugn är lika gott som enkelt. Blanda potatisen med en vinägrett av soltorkade tomater, sardeller och tapenade.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 225°C.

Vänd potatisarna i olivolja i en ugnssäker form eller på plåt.

Salta och peppra.

Stek mjuka och gyllenbruna i ugnen, ca 25 minuter.

Vispa ihop vinäger och olja till vinägretten i en skål.

Rör i resterande ingredienser och smaksätt med salt och peppar.

Häll vinägretten över den rostade potatisen och servera direkt.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.