Rostad färskpotatis med minimozzarella och fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Potatissallad med rostad färskpotatis och smaker från medelhavsköket.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten fänkål, tunt strimlad
700 g
små färskpotatis
1
citron, i bitar
2
bananscharlottenlökar, med skalet kvar i grova bitar
1/2 kruka
salvia, bladen
2 frp
1 burk
Zeta Kapris små, avrunna (spara spadet)
salt
nymalen svartpeppar
1 msk
kaprisspad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer