Rostad färskpotatis med minimozzarella och fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Potatissallad med rostad färskpotatis och smaker från medelhavsköket.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten fänkål, tunt strimlad
700 g
små färskpotatis
1
citron, i bitar
2
bananscharlottenlökar, med skalet kvar i grova bitar
1/2 kruka
salvia, bladen
2 frp
1 burk
Zeta Kapris små, avrunna (spara spadet)
salt
nymalen svartpeppar
1 msk
kaprisspad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco