Rostad färskpotatis med minimozzarella och fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tycker du?

40min 12 ingredienser

Potatissallad med rostad färskpotatis och smaker från medelhavsköket.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten fänkål, tunt strimlad
700 g
små färskpotatis
1
citron, i bitar
2
bananscharlottenlökar, med skalet kvar i grova bitar
1/2 kruka
salvia, bladen
2 frp
1 burk
Kapris små, avrunna (spara spadet)
salt
nymalen svartpeppar
1 msk
kaprisspad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis