Rostad färskpotatis med minimozzarella och fänkål

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)

Vad tycker du?

40min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Potatissallad med rostad färskpotatis och smaker från medelhavsköket.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten fänkål, tunt strimlad
700 g
små färskpotatis
1
citron, i bitar
2
bananscharlottenlökar, med skalet kvar i grova bitar
1/2 kruka
salvia, bladen
2 frp
1 burk
Kapris små, avrunna (spara spadet)
salt
nymalen svartpeppar
1 msk
kaprisspad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
Tack!

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.