Rostad blomkål med sardelldipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
40min

Rostad blomkål och broccoli i ugnen. Sardelldippen ger en härlig sälta och är rik på umami. Passar perfekt som plockmat eller tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad blomkål
1
litet blomkålshuvud, i buketter
2 st
broccoli, i buketter
1 tsk
salt
1 tsk
nymald svartpeppar
Sardelldipp
8
Sardeller, finhackade
1
knippa bladpersilja, grovhackad
1
citron, pressad saft
1 krm
chilipeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.