Rostad blomkål med sardelldipp

RÖSTA PÅ RECEPTET (22)

(22)
40min

Rostad blomkål och broccoli i ugnen. Sardelldippen ger en härlig sälta och är rik på umami. Passar perfekt som plockmat eller tillbehör.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rostad blomkål
1
litet blomkålshuvud, i buketter
2 st
broccoli, i buketter
1 tsk
salt
1 tsk
nymald svartpeppar
Sardelldipp
8
Sardeller, finhackade
1
knippa bladpersilja, grovhackad
1
citron, pressad saft
1 krm
chilipeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.