Rödbetor med fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (252)

(252)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Färska rödbetor är fantastiskt goda! En riktigt somrig sallad med blandade färska örter och fetaost - som kan göras året om.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
små färska rödbetor
några kvistar
färsk timjan
1/2 pkt
Fetaost (75g) i mindre bitar
salt
svartpeppar
blandade örter t ex basilika, rucola och persilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (252)

(252)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Carin

Det står inget om man skall skala rödbetorna och hur länge de skall koka.
Hälsningar från nybörjare

Anna Mellberg

Hej Carin! Koka rödbetorna i ca 15 minuter. Känn efter med potatissticka mot slutet av koktiden, det kan ta kortare eller längre tid att få dem klara beroende på hur stora de är. I receptinstruktionerna står det att du ska skala dem då de fortfarande är varma (men hanterbara förstås). Jag går in och förtydligar det i receptet ytterligare, tack för att du hörde av dig. Lycka till i köket, önskar Anna

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett