Rödbetor med fetaost
Vad tycker du?
Färska rödbetor är fantastiskt goda! En riktigt somrig sallad med blandade färska örter och fetaost - som kan göras året om.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Färska rödbetor är fantastiskt goda! En riktigt somrig sallad med blandade färska örter och fetaost - som kan göras året om.
Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (260)
(260)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Ola
Skala de varma betorna under rinnande kallt vatten, bara dra av skalet med fingrarna. Normalstora rödbetor tar ofta längre än 15 min
Carin
Det står inget om man skall skala rödbetorna och hur länge de skall koka.
Hälsningar från nybörjare
Anna Mellberg
Hej Carin! Koka rödbetorna i ca 15 minuter. Känn efter med potatissticka mot slutet av koktiden, det kan ta kortare eller längre tid att få dem klara beroende på hur stora de är. I receptinstruktionerna står det att du ska skala dem då de fortfarande är varma (men hanterbara förstås). Jag går in och förtydligar det i receptet ytterligare, tack för att du hörde av dig. Lycka till i köket, önskar Anna