Risotto med rött vin, rosésallad och rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (143)

(143)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser

Risotto al Vino Rosso - Mustigt röd risotto i färg och smak med röttvin, rosésallad och rosmarin.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 huvud
rosésallad strimlat
2
schalottenlökar finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
ca 1 liter
kycklingbuljong varm
3-4 dl
rött vin
ca 2 dl
salt
svartpeppar nymalen
1 kvist
rosmarin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (143)

(143)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco