Risotto med rött vin, rosésallad och rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (151)

(151)

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser

Risotto al Vino Rosso – Mustigt röd risotto i färg och smak med röttvin, rosésallad och rosmarin.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 huvud
rosésallad, strimlat
2
schalottenlökar, finhackade
1 liter
kycklingbuljong
4 dl
rött vin
salt
nymalen svartpeppar nymalen
1 kvist
rosmarin

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (151)

(151)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis