Risotto med broccoli och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Risotto con Broccoli e Mozzarella – härliga färger och karaktäristiska milda smaker av broccoli och mozzarella.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1 liter
kycklingbuljong
2 dl
Matlagningsvin Vitt, gärna torrt
2 dl (60 g)
Zeta Grana Padano D.O.P. 10 månader, riven
salt
nymalen svartpeppar, nymalen
1
broccoli, i små buketter
1 frp
Zeta Mozzarella, i mindre bitar
1 msk
bladpersilja, hackad
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis