Risotto med broccoli och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto con Broccoli e Mozzarella - härliga färger och karaktäristiska milda smaker av broccoli och mozzarella.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
2 dl
vitt vin, gärna torrt
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
2 dl (60 g)
salt
svartpeppar, nymalen
1
broccoli, i små buketter
125 g
Zeta Mozzarella, i mindre bitar
1 msk
hackad bladpersilja
Till servering

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)
Tack!