Risotto med broccoli och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (25)

(25)
45min

Risotto con Broccoli e Mozzarella - härliga färger och karaktäristiska milda smaker av broccoli och mozzarella.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
2 dl
vitt vin, gärna torrt
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
2 dl (60 g)
salt
svartpeppar, nymalen
1
broccoli, i små buketter
125 g
Zeta Mozzarella, i mindre bitar
1 msk
hackad bladpersilja
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.