Risotto med broccoli och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
45min

Risotto con Broccoli e Mozzarella - härliga färger och karaktäristiska milda smaker av broccoli och mozzarella.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
2 dl
vitt vin, gärna torrt
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
2 dl (60 g)
salt
svartpeppar, nymalen
1
broccoli, i små buketter
125 g
Zeta Mozzarella, i mindre bitar
1 msk
hackad bladpersilja
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.