Ricotta- och citronsufflé med färska bär

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tycker du?

40min 8 ingredienser

Ricotta- och citronsufflé med färska bär. En lätt och fluffig efterrätt som påminner om ostkaka.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 msk
socker
3
ägg
1 dl
socker
1
citron, skal och saft
1 nypa
salt
färska bär

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (78)

(78)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter