Ricotta- och citronsufflé med färska bär

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ricotta- och citronsufflé med färska bär. En lätt och fluffig efterrätt som påminner om ostkaka.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman och Karolina Sparring.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
1 msk
Zeta Extra jungfruolivolja Originale
1 msk
socker
3
ägg
1 dl
socker
1
citron, skal och saft
1 nypa
salt
Färska bär

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (54)

(54)
Tack!