Ricotta med honung och färska bär

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
15min

Krämig ricotta är en snabb och frisk efterrätt. Toppa med färska bär, ringla över lite söt honung och njut!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
1
citron, finrivet skal
1 tsk
florsocker
Flytande honung
Toppingförslag
Färska eller frystorkade bär
Rostade kokosflakes
Grovt hackade, rostade hasselnötter
Vallmofrön eller andra frön

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.