Balsamicoglaze till revbensspjäll

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En smakrik glaze kan förgylla vilken köttbit som helst. Pensla balsamicoglazen på färdiggrillade revbensspjäll och strö över hackad persilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1-1 1/2 kg
korta revbensspjäll färdiggrillade
1 kruka
persilja hackad
Glaze
1/2 dl
japansk soja
1/2 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
3
vitlöksklyftor finrivna eller pressade
1 msk
honung

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.