Balsamicoglaze till revbensspjäll

RÖSTA PÅ RECEPTET (29)

(29)
30min

En smakrik glaze kan förgylla vilken köttbit som helst. Pensla balsamicoglazen på färdiggrillade revbensspjäll och strö över hackad persilja.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1-1 1/2 kg
korta revbensspjäll färdiggrillade
1 kruka
persilja hackad
Glaze
1/2 dl
japansk soja
1/2 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
3
vitlöksklyftor finrivna eller pressade
1 msk
honung

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.