Recept från Zeta: Revbensspjäll med balsamicoglaze

Balsamicoglaze till revbensspjäll

En smakrik glaze kan förgylla vilken köttbit som helst. Pensla balsamicoglazen på färdiggrillade revbensspjäll och strö över hackad persilja.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1-1 1/2 kg korta revbensspjäll färdiggrillade
  • 1 kruka persilja hackad
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka ihop samtliga ingredienser till glazen tills hälften av vätskan återstår.

Dela revbenen och pensla på de färdiggrillade revbensspjällen.

Strö över hackad persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.