Pasta Radiatori i ört- och parmesanbuljong med sparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pastan blandas i en rykande varm, doftande örtbuljong med parmesan ost och grön sparris

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
grön sparris skalad och skuren i bitar
Örtbuljong
2
vitlöksklyftor hackade
2 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1 tärning
hönsbuljong
1 kruka
basilika
1 kruka
persilja
1 kruka
rucola
salt
peppar

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
Tack!