Rabarberkompott med mascarponekräm och mandelcrunch

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tycker du?

40min 5 ingredienser

Alla som älskar rabarber räcker upp en hand! Den syrliga rabarbern som faktiskt är en grönsak blir ljuvlig tillsammans med fluffig mascarpone och knapriga mandelkakor. Rabarberkompott som blir över är god att äta till frukostyoghurt eller på rostat bröd.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Rabarberkompott
400 g
rabarber
250 g
frysta jordgubbar
1/2
vaniljstång
1 dl
strösocker
2 msk
vatten
250g
grekisk youghurt
1/2 dl
florsocker
1/2 dl
amaretto, mandellikör
Rosémarinerade jordgubbar
500 g
färska jordgubbar
1 mks
florsocker
Toppings
1 frp
cantuccini, mandelskorpor
oxalis

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (34)

(34)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer