Recept från Zeta: Primör med Olivecremevinägrett

Primör med olivecrèmesvinägrett

Variera med blomkål, morötter, purjolök, broccoli eller sparris och krydda med en smakrik vinägrett med creme av gröna oliver.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 kokta salladslökar per person (variera med blomkål, morötter, purjolök, broccoli, sparris eller kronärtskocksbottnar)
  • 1 msk olivcremevinägrett per person
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Blanda vinägretten.

Klicka den över den lätt kokta salladslöken.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.