Primör med olivecrèmesvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
30min

Variera med blomkål, morötter, purjolök, broccoli eller sparris och krydda med en smakrik vinägrett med creme av gröna oliver.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
kokta salladslökar per person (variera med blomkål, morötter, purjolök, broccoli, sparris eller kronärtskocksbottnar)
1 msk
olivcremevinägrett per person
Olivcremevinägrett
2 msk
Crème av gröna oliver eller av svarta oliver
1 msk
Rödvinsvinäger eller Zeta Vitvinsvinäger

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.