Pinsa Salamino Peperoni

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 5 ingredienser

En riktigt mustig och god klassiker! Vad vore en italiensk pinsa utan Salamino Peperoni? Det har aldrig varit lättare att få ihop en klassisk pinsamåltid än nu. På cirka en kvart är redo att ätas.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (28)

(28)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Fredrik

Bland ingredienserna står det Parmigiano Reggiano grovriven men under Gör så här står det Grana Padano. Vad gäller? 🙂

Anna Mellberg

Hej Fredrik! Det går bra med båda sorterna. Vi har ändrat så att det står parmesan under instruktionerna istället. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar Anna på Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar