Pinsa Salamino Peperoni

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tycker du?

15min 7 ingredienser

En riktigt mustig och god klassiker! Vad vore en italiensk pinsa utan Salamino Peperoni? Det har aldrig varit lättare att få ihop en klassisk pinsamåltid än nu. På cirka en kvart är redo att ätas.

Se alla recept på Pinsa

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Jonas

Bättre om basilikan står bland ingredienserna!

Anna Mellberg

Hej Jonas! Ja, du har så rätt! Tack för att du uppmärksammade oss på detta, hälsningar från Zetas provkök

Fredrik

Bland ingredienserna står det Parmigiano Reggiano grovriven men under Gör så här står det Grana Padano. Vad gäller? 🙂

Anna Mellberg

Hej Fredrik! Det går bra med båda sorterna. Vi har ändrat så att det står parmesan under instruktionerna istället. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Hälsningar Anna på Zeta