Picklade grönsaker med rosébalsamvinäger

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)

Vad tycker du?

24tim 20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Picklade grönsaker som passar utmärkt som tillbehör till grillat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 dl
vatten
1 dl
strösocker
1/2 tsk
salt
1
lagerblad
1
rödlök, skivad
1
fänkål, tunt skivad
fänkålsdill, om det finns
3-4
små morötter, skalade och delade på längden
1
zucchini, skivad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (21)

(21)
Tack!