Picklad gurka med citron och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)

Vad tycker du?

2tim 10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Picklad gurka med frisk smak av citron och färsk persilja. Lagen är gjord på vitvinsvinäger, vilket ger en mer nyansrik smak. Utmärkt att ha i sallader eller som tillbehör till grillat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gurka
1
citron
1 knippe
bladpersilja

Gör så här

Tips!

Grönsakerna har en hållbarhet på en vecka i kylskåp.

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (37)

(37)
Tack!

Kerstin

Hur länge håller sig en inläggning i kylskåp?

Sophie Berlin

Hej Kerstin,
Lagen håller 1-2 veckor i kyl. Viktigt är att använda rena verktyg när du fiskar upp grönsakerna annars kortas hållbarheten betydligt.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Eva-Britt

Skulle det inte vara vinäger också eller har jag fel?
Om det ska vara vinäger hur mycket ska det vara?

Emma Olsson

Hejsan Eva-Britt,
Du behöver inte addera vinäger. Produkten Snabbinläggning är en färdig produkt som innehåller vinäger. Häll över gurkan och citron och dina grönsaker är picklade.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco