Picklad gurka med citron och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

2tim 10min 3 ingredienser

Picklad gurka med frisk smak av citron och färsk persilja. Lagen är gjord på vitvinsvinäger, vilket ger en mer nyansrik smak. Utmärkt att ha i sallader eller som tillbehör till grillat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gurka
1
citron
1 knippe
bladpersilja
Lag
1/2 dl
vatten
1 dl
strösocker
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Grönsakerna har en hållbarhet på en vecka i kylskåp.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (39)

(39)

Vad tycker du?

4 kommentarer

Kerstin

Hur länge håller sig en inläggning i kylskåp?

Sophie Berlin

Hej Kerstin,
Lagen håller 1-2 veckor i kyl. Viktigt är att använda rena verktyg när du fiskar upp grönsakerna annars kortas hållbarheten betydligt.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Eva-Britt

Skulle det inte vara vinäger också eller har jag fel?
Om det ska vara vinäger hur mycket ska det vara?

Emma Olsson

Hejsan Eva-Britt,
Du behöver inte addera vinäger. Produkten Snabbinläggning är en färdig produkt som innehåller vinäger. Häll över gurkan och citron och dina grönsaker är picklade.
Hälsningar, vännerna på Zeta

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja