Picklad gurka med citron och persilja

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

2tim 10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Picklad gurka med frisk smak av citron och färsk persilja. Lagen är gjord på vitvinsvinäger, vilket ger en mer nyansrik smak. Utmärkt att ha i sallader eller som tillbehör till grillat.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
gurka
1
citron
1 knippe
bladpersilja

Gör så här

Tips!

Grönsakerna har en hållbarhet på en vecka i kylskåp.

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)
Tack!

Eva-Britt

Skulle det inte vara vinäger också eller har jag fel?
Om det ska vara vinäger hur mycket ska det vara?

Emma Olsson

Hejsan Eva-Britt,
Du behöver inte addera vinäger. Produkten Snabbinläggning är en färdig produkt som innehåller vinäger. Häll över gurkan och citron och dina grönsaker är picklade.
Hälsningar, vännerna på Zeta