Recept från Zeta. Penne med lammfärssås, fetaost, oliver och kapris

Pasta med lammfärssås, fetaost och oliver

Nykokt pasta med en mustig lammfärssås med fetaost, bönor, svarta oliver och kapris. En god och snabblagad pasta.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Bryn lammfärs i olivolja tills den är genomstekt.

Lägg i lök, vitlök och soltorkade tomater crème och fräs ytterligare någon minut.

Häll i vatten, buljongtärning och rosmarin.

Låt småputtra ca 25 minuter.

Tillsätt bönor och tapenade, smaka av med salt och peppar.

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Blanda lammfärssåsen med den nykokta pastan och fetaosten, avsluta med persiljan.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.