Pasta Penne rigate med lammfärssås, fetaost och oliver

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tycker du?

30min 15 ingredienser

Nykokt pasta med en mustig lammfärssås med fetaost, bönor, svarta oliver och kapris. En god och snabblagad pasta.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
lammfärs
½
gul lök, finhackad
3
vitlöksklyftor, skivade
4 dl
vatten
1
köttbuljongtärning
1
kvist rosmarin
1 liten burk
2 msk
Zeta Tapenade Oliver & Kapris, grovhackad
salt
peppar
300 g
Zeta Casa Di Luca Penne rigate
1 paket
Fetaost, á 150 g bruten i mindre bitar
2 msk
persilja, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (55)

(55)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Jaana Pettersson

Väldig god rätt som jag har gjort under flera år! Problemet är att oliv-kapristapenaden finns inte att få tag på. Brukar då hacka några oliver och kapris själv och blanda i. Varför finns inte den tapenaden att få tag på förresten?

Sophie Berlin

Hej Jaana,
Tyvärr har vi tagit bort kapris-olivtapenaden ur vårt sortiment. Det går dock bra att använda sig av vår tapenade på svarta oliver och tillsätta grovhackad kapris. https://www.zeta.nu/produkter/tapenade-av-svarta-oliver/
Men du har ju redan varit så kreativ och löst problemet med att hacka ner oliver och kapris. Vi är så glada att du gillar och återkommer till receptet!
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta