Pecorinopolenta med vitlöksstekt svamp och örter

RÖSTA PÅ RECEPTET (10)

(10)
30min

Servera som lättare rätt i vardagen eller varför inte som en härlig förrätt till helgen! Smaker av Pecorino och vitt vin ger denna polenta guldkant.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner eller 6 förrättsportioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
5 dl
grönsaksbuljong
1 ½ dl
polenta
100 g
Zeta Pecorino
1 tsk
färsk timjan, finhackad
Frästa grönsaker
2
vitlöksklyftor , skivade
250 g
champinjoner, kvartade
1/2 tsk
salt
Nymald svartpeppar
2 msk
färsk persilja, finhackad
70 g
färsk babyspenat

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Tävla om fina grytor och stekpannor från Smeg

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.