Pecorinopolenta med vitlöksstekt svamp och örter

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

Servera som lättare rätt i vardagen eller varför inte som en härlig förrätt till helgen! Smaker av Pecorino och vitt vin ger denna polenta guldkant.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner eller 6 förrättsportioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
5 dl
grönsaksbuljong
1 ½ dl
polenta
100 g
Zeta Pecorino
1 tsk
färsk timjan, finhackad
Frästa grönsaker
2
vitlöksklyftor , skivade
250 g
champinjoner, kvartade
1/2 tsk
salt
Nymald svartpeppar
2 msk
färsk persilja, finhackad
70 g
färsk babyspenat

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer