Pecorinopolenta med vitlöksstekt svamp och örter

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

Denna smakrika polenta med pecorino och vitt vin är en perfekt rätt som enkelt förgyller vardagen, eller varför inte imponera på dina gäster genom att servera den som en läcker förrätt till helgen? De fylliga smakerna från osten och vinet skapar en lyxig kombination som känns både rustik och elegant. Hur serverar du din polenta? Dela gärna med oss i kommentarerna!

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner eller 6 förrättsportioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
5 dl
grönsaksbuljong
1 ½ dl
polenta
1 tsk
färsk timjan, finhackad
Frästa grönsaker
2
vitlöksklyftor , skivade
250 g
champinjoner, kvartade
1/2 tsk
salt
nymalen svartpeppar
2 msk
färsk persilja, finhackad
70 g
färsk babyspenat

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (46)

(46)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer