Pastagratäng med färsk salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)
45min

Pastagratäng är enkelt och gott. Man kan med fördel använda överbliven pasta från dagen innan till denna rätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 förpackning
Salsiccia, á 350 g
2 msk
Tomatpuré
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1 kruka
färsk basilika, grovhackade blad
1 förpackning
Zeta Mozzarella, á 125 g riven i bitar
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Riv gärna isär mozzarellan i bitar med händerna. Då behåller osten sin naturliga struktur och smakar ännu mer.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.