Pastagratäng med färsk salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (126)

(126)

RÖSTA PÅ RECEPTET (126)

(126)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Mustig vardagspasta som gärna tillagas på gårdagens överblivna pasta. Mozzarellan som smälter i ugnen, gör rätten härligt trådig och god, något vi garanterar att barnen kommer älska.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
1
finhackad gul lök
2
finhackade vitlöksklyftor
2 frp
krossade tomater
1 kruka
färsk basilika, grovhackad
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Riv gärna isär mozzarellan i bitar med händerna. Då behåller osten sin naturliga struktur och smakar ännu mer.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (126)

(126)
Tack!