Pastagratäng med färsk salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (73)

(73)
45min

Pastagratäng är enkelt och gott. Man kan med fördel använda överbliven pasta från dagen innan till denna rätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 förpackning
Salsiccia, á 350 g
2 msk
Tomatpuré
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1 kruka
färsk basilika, grovhackade blad
1 förpackning
Zeta Mozzarella, á 125 g riven i bitar
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Riv gärna isär mozzarellan i bitar med händerna. Då behåller osten sin naturliga struktur och smakar ännu mer.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.