Pastagratäng med färsk salsiccia

RÖSTA PÅ RECEPTET (166)

(166)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Mustig vardagspasta som gärna tillagas på gårdagens överblivna pasta. Mozzarellan som smälter i ugnen, gör rätten härligt trådig och god, något vi garanterar att barnen kommer älska.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Pasta Tortiglinoi Casa Di Luca
1 frp
1
finhackad gul lök
2
finhackade vitlöksklyftor
2 frp
krossade tomater
1 kruka
färsk basilika, grovhackad
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Tips!

Riv gärna isär mozzarellan i bitar med händerna. Då behåller osten sin naturliga struktur och smakar ännu mer.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (166)

(166)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja