Recept från Zeta: Pasta Provencale

Pasta Provencale

En väldoftande pasta med mycket vitlök, gröna bönor och soltorkade tomater. Toppas med prosciutto och oliver.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan enligt anvisning på paketet.

Skala vitlöken grovt utan att ta loss klyftorna och skär den i grova skivor.

Häll oljan från burken med soltorkade tomater i en rymlig stekpanna och värm upp.

Stek vitlöken med bönorna i tomatoljan i några minuter så att de tar lite färg, men behåller krispigheten.

Tillsätt sedan tomaterna, salta och peppra och vänd ner pastan.

Toppa med parmaskinka, oliver och hackad persilja.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.