Pasta Provencale

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
20min

En väldoftande pasta med mycket vitlök, gröna bönor och soltorkade tomater. Toppas med prosciutto och oliver.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
1
hel vitlök färsk
1 fpk
haricots verts (150g) färska
1 fpk
Soltorkade tomater strimlade (140g) inklusive oljan
salt
vitpeppar
Till serveringen
8 skivor
Prosciutto di Parma eller Delizie Prosciutto Crudo
1 kruka
persilja grovt hackad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.