Pasta Provencale

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

20min 6 ingredienser

En väldoftande pasta med mycket vitlök, gröna bönor och soltorkade tomater. Toppas med prosciutto och oliver.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
1
hel vitlök färsk
1 fpk
haricots verts (150g) färska
1 fpk
Soltorkade tomater strimlade (140g) inklusive oljan
salt
vitpeppar
Till serveringen
8 skivor
Prosciutto di Parma eller Delizie Prosciutto Crudo
1 kruka
persilja grovt hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer