Pasta Provencale

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

20min 6 ingredienser

En väldoftande pasta med mycket vitlök, gröna bönor och soltorkade tomater. Toppas med prosciutto och oliver.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Fusilli Bucati
1
hel vitlök färsk
1 fpk
haricots verts (150g) färska
1 fpk
Zeta Soltorkade tomater strimlade (140g) inklusive oljan
salt
vitpeppar
Till serveringen
8 skivor
Zeta Prosciutto di Parma eller Delizie Prosciutto Crudo
1 kruka
persilja grovt hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter