Pasta Strozzapreti med vildsparris

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

30min 8 ingredienser

Använd den pastaform du gillar bäst, vildsparris och toppa med pecorino eller en långlagrad parmigiano reggiano.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Strozzapreti
200 g
grön vildsparris
2
vitlöksklyftor tunt skivade
2 msk
Zeta Tapenade av Gröna Oliver
2 msk
bladpersilja bladpersilja
salt
svartpeppar
Till serveringen
1 dl
riven Zeta Pecorino Romano 6 mån eller Zeta Parmigiano Reggiano D.O.P. 30 månader

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer