Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 400 g Zeta Casa Di Luca Fettuccine
  • 1 stor rödlök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 2 msk olivolja
  • 1 burk Zeta Kronärtskockor marinerade

    Zeta Kronärtskockor marinerade

    Läs mer
  • 1 gemsallad, plockade blad
  • 10 basilikablad, strimlade
  • salt
  • peppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan mjuk med spänstig, ”al dente”, i rikligt med saltat vatten.

Fräs rödlök och vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter utan att det får färg.

Vänd ner tomater och kronärtskockor, gemsallad och basilika.

Värm hastigt.

Smaksätt med salt och peppar.

Vänd ner blandningen i den avrunna pastan.

Servera med riven parmensanost.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.