Pasta Penne Rigate med kronärtskockor

RÖSTA PÅ RECEPTET (41)

(41)
20min

Använd den pastaform du gillar bäst och spröda marinerade kronärtskockor.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
250 g
cocktailtomater, halverade
1/2 msk
färsk rosmarin, grovt hackad
1 msk
bladpersilja, hackad
3 msk
olja från kronärtskockkorna
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.