Pasta Fiocchi med kikärtor

RÖSTA PÅ RECEPTET (76)

(76)

RÖSTA PÅ RECEPTET (76)

(76)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Pasta e Ceci - kikärtor, rosmarin och parmesan till en härlig pasta

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400g
3
vitlöksklyftor, grovhackade
3
kvistar rosmarin
1
lagerblad
2 burkar
salt
peppar
nykokt pasta till 4 personer

Gör så här

Tips!

Servera till nykokt pasta med riven, färsk parmesanost

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (76)

(76)
Tack!