Pasta Tortiglinoi med rödlök i rött vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik pasta med rödlök karamelliserad i rött vin och rikligt med parmesan.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
röd lök, skivade
3 dl
rött vin
1 msk
smör
salt
svartpeppar
Till servering
1 msk
färska timjanblad
1 dl
Zeta Grana Padano, färskriven påse

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
Tack!