Recept från Zeta: Pasta med kantareller och spenat

Pasta med kantareller och spenat

Pasta con cantarelli e spinaci - Parmesanen tar fram kantarellernas smak och ger tillsammans med spröda spenatblad ljuvligt gott.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Koka pastan ”al dente” enligt förpackningens anvisning.

Fräs svampen i olivolja i en stekpanna i någon minut på hög värme.

Tillsätt lök och vitlök och fräs i ytterligare någon minut.

Vänd ner svampen tillsammans med spenat och parmesanost i den nykokta pastan.

Smaksätt med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.