Pasta Tortiglioni med kantareller och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)
20min

Pasta con cantarelli e spinaci - Parmesanen tar fram kantarellernas smak och ger tillsammans med spröda spenatblad ljuvligt gott.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
svamp t.ex. kantareller
1
schalottenlök tunt skivad
50 g
babyspenat
1
vitlöksklyfta tunt skivad
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.