Pasta Tortiglioni med kantareller och spenat

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tycker du?

20min 9 ingredienser

Pasta con cantarelli e spinaci – Parmesanen tar fram kantarellernas smak och ger tillsammans med spröda spenatblad ljuvligt gott.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Tortiglioni
200 g
svamp t.ex. kantareller
1
schalottenlök tunt skivad
50 g
babyspenat
1
vitlöksklyfta tunt skivad
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (31)

(31)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter