Pasta Tagliatelle Mezzanelle med gorgonzola och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)
30min

Valnötter och gorgonzola hör ihop och blir fantastiskt goda tillsammans i en pasta!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
70 g
valnötter grovt hackade
1 frp
Gorgonzola Ekologisk i grova bitar
2 msk
bladpersilja hackad
salt
nymalen svarpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.