Pasta Tagliatelle Mezzanelle med gorgonzola och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (45)

(45)
30min

Valnötter och gorgonzola hör ihop och blir fantastiskt goda tillsammans i en pasta!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
70 g
valnötter grovt hackade
1 frp
Gorgonzola Ekologisk i grova bitar
2 msk
bladpersilja hackad
salt
nymalen svarpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.