Pasta Tagliatelle Mezzanelle med gorgonzola och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Valnötter och gorgonzola hör ihop och blir fantastiskt goda tillsammans i en pasta!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
70 g
valnötter grovt hackade
1 frp
Zeta Gorgonzola Dolce D.O.P. i grova bitar
2 msk
bladpersilja hackad
salt
nymalen svarpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (67)

(67)
Tack!