Pasta Tagliatelle Mezzanelle med gorgonzola och valnötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

30min 7 ingredienser

Valnötter och gorgonzola hör ihop och blir fantastiskt goda tillsammans i en pasta!

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Zeta Casa Di Luca Tagliatelle Mezzanelle
70 g
valnötter grovt hackade
1 frp
Zeta Gorgonzola Dolce D.O.P. i grova bitar
2 msk
bladpersilja hackad
salt
nymalen svarpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis