Parmesandipp med oliver och soltorkade tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tycker du?

10min 6 ingredienser

Krämig parmesandipp med rund sälta och djup smak från den rivna parmesanen, toppad med skivade oliver och soltorkade tomater. Perfekt som tilltugg till fördrinken tillsammans med crostini.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Parmesandipp
1
vitlöksklyfta, riven
1
citron, zest
nymalen svartpeppar
salt
Servering
färsk timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (19)

(19)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Mette Avbryt svar

Mette

Vilken ost kan välja istället. Osten finns inte i affären

Anna Mellberg

Hej Mette! Du kan ersätta den med en Zeta Parmigiano Reggiano lagrad i 22 månader eller en Zeta Grana Padano lagrad i 20 månader. Lycka till i köket hälsar vännerna på Zeta