Paprika- och fetaoströra

RÖSTA PÅ RECEPTET (129)

(129)

RÖSTA PÅ RECEPTET (129)

(129)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Härlig smak av rostad paprika och feta i en vackert färgstark röra.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

dl, ca
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Grekisk Salladsost (150g) smulad
1/2 burk
Paprika grillad strimlad (200g) strimlad
1/2
vitlöksklyfta riven
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Röran är god till grillat kött, vegetariska rätter, som dip till Filocini, Crostini, eller nybakt surdegsbröd. Till det här receptet går det åt en halv burk Grillad Paprika. Vänd ner det som blir över i en nylagad pasta eller köttfärssås.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (129)

(129)
Tack!