Paprika- och fetaoströra

RÖSTA PÅ RECEPTET (185)

(185)

Vad tycker du?

15min 6 ingredienser

Härlig smak av rostad paprika och feta i en vackert färgstark röra.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

dl, ca
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Grekisk Salladsost (150g) smulad
1/2 burk
Paprika grillad strimlad (200g) strimlad
1/2
vitlöksklyfta riven
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Röran är god till grillat kött, vegetariska rätter, som dip till Filocini, Crostini, eller nybakt surdegsbröd. Till det här receptet går det åt en halv burk Grillad Paprika. Vänd ner det som blir över i en nylagad pasta eller köttfärssås.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (185)

(185)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Henrik Strandberg

RIktigt gott och bra tillbehör till kött eller som dippa