Paprika- och fetaoströra

RÖSTA PÅ RECEPTET (89)

(89)
15min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Härlig smak av rostad paprika och feta i en vackert färgstark röra.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

dl, ca
2
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Grekisk Salladsost (150g) smulad
1/2 burk
Paprika grillad strimlad (200g) strimlad
1/2
vitlöksklyfta riven
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Tips!

Röran är god till grillat kött, vegetariska rätter, som dip till Filocini, Crostini, eller nybakt surdegsbröd. Till det här receptet går det åt en halv burk Grillad Paprika. Vänd ner det som blir över i en nylagad pasta eller köttfärssås.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt

Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Följ oss på våra sociala kanaler

NYHET! Tunna crostini

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.