Pasta Pappardini med kyckling, tomat och grana padano
Vad tycker du?
Smakrik äggpasta med kyckling och soltorkade tomater. Passar utmärkt som vardagspasta men också vid festligare tillfällen. Riv över extra Grana Padano för bästa smak.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (120)
(120)Vad tyckte du om receptet?
8 kommentarer
Gustav
Gåshud av smaken!
Markus
När det står att man ska ha i körsbärstomatera, ska man ha i dem hela?
Mark
Vi har tolkat det som att det är en förpackning (=burk) med konserverade körsbärstomater som man lägger i hela. Skall dock nog prova färska också.
Anna Mellberg
Hej Markus! Tack för din fråga. Du kan hälla i dem hela, men det går också bra att mosa dem lätt. Observera att det är konserverade körsbärstomater. Lycka till önskar vännerna på Zeta
Karlsson
Väldigt gott! Brukar dock byta oregano mot rosmarin och ta ett par grönsaksbuljongtärningar istället för salt och peppar.
Karlsson
En av favoriträtterna i familjen, så liten arbetsinsats, så suveränt gott. Minst lika gott med quinoa som omväxling.
Åkerlund
Så god rätt! Blivit en favorit hos hela familjen.
Chris
Mycket god, enkel att göra.