Pasta Pappardini med kyckling, tomat och grana padano

RÖSTA PÅ RECEPTET (126)

(126)

Vad tycker du?

30min 13 ingredienser

Smakrik äggpasta med kyckling och soltorkade tomater. Passar utmärkt som vardagspasta men också vid festligare tillfällen. Riv över extra Grana Padano för bästa smak.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
pappardini
3
vitlöksklyftor, finhackade
1 frp
konserverade körsbärstomater
2 tsk
oregano
salt
nymalen svartpeppar
400 g
kycklingfilé
paprikapulver
färsk basilika

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (126)

(126)

Vad tyckte du om receptet?

8 kommentarer

Markus

När det står att man ska ha i körsbärstomatera, ska man ha i dem hela?

Mark

Vi har tolkat det som att det är en förpackning (=burk) med konserverade körsbärstomater som man lägger i hela. Skall dock nog prova färska också.

Anna Mellberg

Hej Markus! Tack för din fråga. Du kan hälla i dem hela, men det går också bra att mosa dem lätt. Observera att det är konserverade körsbärstomater. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Karlsson

Väldigt gott! Brukar dock byta oregano mot rosmarin och ta ett par grönsaksbuljongtärningar istället för salt och peppar.

Karlsson

En av favoriträtterna i familjen, så liten arbetsinsats, så suveränt gott. Minst lika gott med quinoa som omväxling.

Åkerlund

Så god rätt! Blivit en favorit hos hela familjen.

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis