Pappardini med kyckling, tomat och grana padano

RÖSTA PÅ RECEPTET (98)

(98)

RÖSTA PÅ RECEPTET (98)

(98)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik äggpasta med kyckling och ugnsbakade tomater. Passar utmärkt som vardagspasta men också vid finare tillfällen. Riv över extra Grana Padano för bästa smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
pappardini
3
vitlöksklyftor, finhackade
1 frp
körsbärstomater
2 tsk
oregano
salt
nymalen svartpeppar
400 g
kycklingfilé
paprikapulver
färsk basilika

Gör så här

4 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (98)

(98)
Tack!

Karlsson

Väldigt gott! Brukar dock byta oregano mot rosmarin och ta ett par grönsaksbuljongtärningar istället för salt och peppar.

Karlsson

En av favoriträtterna i familjen, så liten arbetsinsats, så suveränt gott. Minst lika gott med quinoa som omväxling.